Fijne set van A5 schriftjes - Paard

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC118

Hop ... met deze schriftjes schrijf je alles snel op. Je kan ze op school of thuis gebruiken, erin tekenen of schrijven.

Dit setje van 2 mooie notitieboekjes uit de nieuwe back-to-school collectie van A Little Lovely Company komt altijd van pas en is ook erg leuk om cadeau te doen aan een paardenfan.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STNBLH02

CollectieBack to school
TypePapierwaren
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurPaarden

Handig voor notities, tekeningen of verhaaltjes: deze o zo lieve paarden schriftjes. De schriften hebben een zachte kaft en pagina’s met lijntjes. Perfect voor thuis of op school. Bewaar de schriftjes in je paarden rugtas en schrijf de mooiste verhaaltjes met behulp van de paarden bureauset.

Papierformaat: A5
Afmetingen: 14,8 x 21 x 0,5 cm
Aantal pagina’s: 96
Materiaal: FSC certified paper (MIX)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !