flapjesboek 'Ik ben geen boek ik ben een kat'

Flapjesboek - Ik ben geen boek ik ben een kat

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32181

Ik ben een kat en geen boek!
Toe, doe die letters op mijn mooie vacht weg!
Aai me maar.
Ik verstop me achter een bol wol en in een doos.
Vind je mij?

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurMilja Praagman
IllustratorMilja Praagman
Genreflapjesboek
Themadieren

In het grappig flapjesboek Ik ben geen boek, ik ben een kat spreekt een kat peuters direct aan. Met leuke verrassingen onder de flapjes.

Auteur & illustrator: Milja Praagman
Leeftijd: +2j.
Pagina's: 16
Afmetingen: 18x18 cm
ISBN: 9789462912007

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.