NULL

Flashy luiertas met bloemen - Horse

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ24131

Op stap met jouw oogappel? Dat doe je in stijl! De Room Seven luiertas is niet alleen handig maar ook super trendy! De girly Horse...

99,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Op stap met jouw oogappel? Dat doe je in stijl! De Room Seven luiertas is niet alleen handig maar ook super trendy! De girly Horse luiertas heeft een bloemige achtergrond en is voor echte paardenliefhebbers!
De luiertas komt met een licht gewatteerd verschoningsmatje en een schouderriem. De tas heeft een handige vakverdeling en een verstevigde onderkant. Het vakje vooraan is een hoef waarop een wondermooie pony is geborduurd. Het vak sluit met een magnetisch knopje en is erg handig voor spullen die je in handbereik wil hebben. Materiaal: canvas.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4030150.87
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!