Flashy opvouwbare midi krat - Yellow

Staat: Nieuw product

Aykasa

LLM014

Schuif ze onder een kast, ruim speelgoed op, boeken, knutselgerief of stapel ze ... verloren ruimte wordt zo handig benut. Een geschenk uit de hemel met kinderen in huis, maar ook voor op je bureau, je auto, de keuken of badkamer.. De opbergkratjes van Ay-kasa zijn echt super leuk!

Leuk weetje: in een midi krat passen 2 mini Ay-kasa opbergkratten.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7440836287221

FormatenMidi
KleurGeel

Een echte aanwinst voor elk opgeruimd huis: het midi AY-kasa opbergkrat yellow. Opplooibaar  - als je het even niet gebruikt kan je dit kleurrijk opbergbakje makkelijk opvouwen om plaats te sparen - de kratjes zijn stapelbaar, super handig in huis en nog leuker als je kleurtjes gaat combineren. Deze opvouwbare opbergkratjes zijn verkrijgbaar in een hele reeks stijlvolle kleuren en in 3 verschillende maten, die ook nog eens in elkaar passen. Heb jij al een favoriet?

Materiaal: alle AY-kasa kratjes zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd PP materiaal

Afmetingen: buitenkant 40 x 30 x 14,5 cm / binnenkant: 37,6 x 27,6 x 14 cm / capaciteit 15 liter

Laadvermogen: maximum 14 kg

Gebruiksadvies: alle panelen zijn apart verwijderbaar en afwasbaar

Herkomst: gemaakt in Turkije

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304030.45
AY-kasa - Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe opvouwbare kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl. Ze komen in een hele reeks fantastische kleurtjes die je makkelijk kan combineren en 3 formaten zodat er altijd wel een kartje is voor jouw opruimprobleem. Leuk detail: deze kratjes uit Turkije passen ook in elkaar: de mini per 2 in de midi en de midi per 2 in de maxi.Duurzame manier van opbergen en organiserenDe kratjes kan je makkelijk opvouwen wanneer je ze niet gebruikt en nemen een minimum aan ruimte in beslag. Ze zijn gemaakt van PP-kunststof en zijn voedselveilig . Het PP-plastic is heel gemakkelijk te recycleren en heeft daarom een fijne ecologische voetafdruk . Het is onderhoudsvrij, zeer duurzaam en kan vele, vele jaren worden gebruikt.