regenboog strijkapplicatie

Flashy regenboog strijkapplicatie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR076

Een regenboog is een optisch effect dat wordt veroorzaakt door de breking en weerspiegeling van licht in waterdruppels.

Maar voor deze flashy Meri Meri regenboog-patch heb je regen noch zon nodig, strijk hem op je favoriete item en hij straalt elke dag positiviteit uit!

7,26 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vrolijk je favoriet kledingstuk of saaie rugzak op met deze super kleurrijke regenboog strijkapplicatie van Meri Meri, versierd met geborduurde fluo en glinsterend gouden draad. Deze fijne patch is makkelijk op te strijken of vast te naaien en gemaakt uit natuurlijk katoenen canvas. Combineer deze patch met de andere strijkapplicaties van Meri Meri voor een extra leuk effect.

Afmetingen pak 12,5 x 14 cm - label 10,5 x 6 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

 


KleurMeerkleurig
CollectieRainbows
TypeStrijkapplicaties
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.130.010.04
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :174043