Flashy zilveren pilotenpakje - Mon Premier Poupon - 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR121

Mon Premier by Corolle (33)

Is het koud buiten, dan moet je je warm aankleden om naar buiten te gaan. Met dit lekker warm en cosy babypakje in zilver en fluffy rand aan de kap krijgt je 'baby' het nooi te koud, ook de voetjes blijven warm. Heerlijk toch?

Dit zilveren pilotenpakje past perfect op alle Corolle poppen uit de Mon Premier Poupon collectie van 30 cm.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110410

CollectieMon premier poupon
TypePoppenkleertjes
KleurGrijs
Afmetingen pop30 cm

Zilveren pilotenpakje uit de Mon Premier poupon-collectie van het Franse poppenmerk Corolle, geschikt voor een pop van 30 cm. Lekker warm en een échte eyecatcher om je popje aan te doen.

Deze flashy jumpsuit voor poppen maakt deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 30 cm uit de Mon Premier-collectie

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 18 maanden, pop apart verkrijgbaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
137220.085
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories