chouette tapis plastique

fleurige plastieken mat (180x120 cm)

Staat: Nieuw product

Rice

Heb je kleine bengeltjes in huis die al eens iets vuil kunnen maken? Dan is deze plastieken mat ideaal! Je kan ze makkelijk afwassen en er kruipt...

45,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Heb je kleine bengeltjes in huis die al eens iets vuil kunnen maken? Dan is deze plastieken mat ideaal! Je kan ze makkelijk afwassen en er kruipt amper stof in! Geen vlekken op dit tapijt. Een trendy, maar handige mat! Kies tussen twee hippe prints. Super voor in de kinderkamer!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
180121
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :FLMAT-MIFLS