Fleurige Poppenwagen - Bloemendroom

Staat: Nieuw product

Haba

HAB204

Prachtige poppenwagen van Haba is de lievelingskleuren van bijna elke poppen-mama! Deze houten wagen is lekker makkelijk voor te duwen, de duwstang kan in 2 standen gezet worden en bij deze wagen zit ook al meteen beddengoed zodat al je kleintje haar lievelingspoppen en knuffels lekker zacht een dutje kunnen doen.

Perfect cadeautje voor een 1 jarige!

119,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303389

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 1 jaar

Gewoonweg fantastisch mooi: kleine poppenouders zullen dol zijn op deze prachtig roze Bloemendroom poppenwagen! Bijzonder geraffineerd is de handige duwstang, die heel eenvoudig in 2 standen kan worden vastgezet. Inclusief matras, kussen en dekentje. Ook leuk om als loopwagentje te gebruiken voor je bijna-stapper. Het wagentje is ook voorzien van een afzonderlijk in te stellen rem.

Afmetingen: 57 x 28 x 50 cm
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Design: Jutta Neundorfer
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
36.552.5635.61
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!