armband 'Flory - wit'

Fleurige witte armband - Flory*

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA151

Met een fantastisch armband als deze witte Flory aan je arm ben je helemaal in stijl en zijn je accessoires à point! Ook erg leuk klein cadeautje om te geven aan een jarige prinses.

4,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Witte armband met bloemetjes Flory van het fijne merk Souza! Met verschillende kleurrijke kralen en paillettes die samen een hele mooie reeks bloemetjes vormen. Dit stijlvol kinderaccessoire heeft een handige knoop zodat je het armbandje makkelijk aan de grootte van de pols kan aanpassen en hij jarenlang past.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.010.050.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :104633