Flexibele autobaan set Grand Prix - 24 delen

Staat: Nieuw product

Waytoplay

KZP217

Geef de fantasie van je kind wieltjes met deze flexibele serie autobaan Grand Prix van Waytoplay! De spanning van een race, aftellen voor de start en spannende pitstops ... breng het allemaal in huis met deze coole racebaan.

Speciale Grand Prix set echte kleine race kampioenen, het stimuleert de fantasie en zorgt voor ongelimiteerd raceplezier. Je kinderen kunnen circuits verzinnen en raceverhalen te verzinnen. Deze set bevat maar liefst 24 delen voor maximaal speelplezier en helemaal in een race jasje.

Inhoud: 24 onderdelen

63,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : W2P-24GP

Leeftijdvanaf 3 jaar
  • 24-delig
  • flexibele, duurzame autobaan, lengte 384 cm
  • 16 bochten, 8 rechte baandelen, geprint langs beide zijde
  • speciale grand prix wegmarkering inclusief pit lane, start & finish
  • altijd uit te breiden met extra sets
  • je kunt er op ieder type oppervlakte mee spelen, binnen en buiten
  • makkelijk aan elkaar te leggen
  • spelen in je eigen verbeeldingswereld
  • combineert uitstekend met je andere speelgoed

Waytoplay baandelen zijn gemaakt van 100% kindveilig -en vriendelijk, duurzaam, hygiënisch rubbermateriaal en voldoen aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed.

Alle grondstoffen die nodig zijn voor het produceren van Waytoplay vinden hun oorsprong in Duitsland. Alles komt dus van dichtbij en is volledig betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd.

Waytoplay gebruikt uiteraard volledig recyclebare verpakkingsmaterialen.

WayToPlay is 100% plezier ! Bij Waytoplay geloven ze dat in ieder kind een ontdekkingsreiziger zit die uitgedaagd moet worden.

Waytoplay levert de basis, kinderen creëren zelf het spel. Dit maakt ze vindingrijk, oplossingsgericht en creatief: essentiële eigenschappen voor nu en later.

Waytoplay staat voor lekker universeel speelplezier. 100% unplugged en offline!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.8
Waytoplay is speelgoed van origineel Dutch Design. Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen ; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg: any way is een waytoplay . Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘ waytoplay ’. Dutch Design, Duitse degelijkheid Sybren Jelles, bedenker en ontwerper van huis uit, speelde vroeger zelf eindeloos met autootjes. Het liefst buiten, met zijn kop in de wind. In 2003 bedacht hij Waytoplay voor zijn zoon Joep, die dezelfde voorliefde bezat. Sybren ging hiervoor een samenwerking aan met een hypermoderne Duitse fabriek. Zo creëerde hij de supersterke, weerbestendige autobaan die waytoplay ging heten.