Flexibele autobaan uitbreidingsset Halfweg - 7 delen

Staat: Nieuw product

Waytoplay

KZP099

Geef de fantasie van je kind wieltjes met deze flexibele serie autobanen van Waytoplay !

Deze ruime uitbreidingsset bevat 7 baandelen: vier bochten en 3 rechte baandelen bedrukt met parkeerplaatsen, haaientanden of een zebrapad.

De Waytoplay baanstukken zijn aan twee zijden bedrukt. Leg ze tussen of naast jouw Waytoplay autobaan voor nog meer speelplezier én om even uit te rusten. Je breidt jouw Waytoplay autobaan zo uit met 7 baandelen of combineer twee sets om een complete cirkel te leggen!

Inhoud: 7 onderdelen

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : W2P-37

Leeftijdvanaf 3 jaar

Waytoplay baandelen zijn gemaakt van 100% kindveilig -en vriendelijk, duurzaam, hygienisch rubbermateriaal en voldoen aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed.

Alle grondstoffen die nodig zijn voor het produceren van Waytoplay vinden hun oorsprong in Duitsland. Alles komt dus van dichtbij en is volledig betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd.

Waytoplay gebruikt uiteraard volledig recyclebare verpakkingsmaterialen.

WayToPlay is 100% plezier ! Bij Waytoplay geloven ze dat in ieder kind een ontdekkingsreiziger zit die uitgedaagd moet worden.

Waytoplay levert de basis, kinderen creëren zelf het spel. Dit maakt ze vindingrijk, oplossingsgericht en creatief: essentiële eigenschappen voor nu en later.

Waytoplay staat voor lekker universeel speelplezier. 100% unplugged en offline!

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.6
Waytoplay is speelgoed van origineel Dutch Design. Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen ; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg: any way is een waytoplay . Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘ waytoplay ’. Dutch Design, Duitse degelijkheid Sybren Jelles, bedenker en ontwerper van huis uit, speelde vroeger zelf eindeloos met autootjes. Het liefst buiten, met zijn kop in de wind. In 2003 bedacht hij Waytoplay voor zijn zoon Joep, die dezelfde voorliefde bezat. Sybren ging hiervoor een samenwerking aan met een hypermoderne Duitse fabriek. Zo creëerde hij de supersterke, weerbestendige autobaan die waytoplay ging heten.