Flexibele siliconen speelset 3 Kids - neon

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB117

Deze 3 neon poppetjes van Dëna zijn erg leuk en kan je op verschillende manieren gebruiken in elk levensfase van je kind.

Voor kleine baby's om te bewonderen, naar te grijpen, voor iets grotere peuters om op te kauwen, mee te gooien, te bouwen, ... van nog grotere kinderen om constructies mee te maken, verhaaltjes te verzinnen, te bakken, in bad te spelen, buiten mee te spelen en ... zo. veel. meer.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01012N

Siliconen neon speelset 3 kids van Dëna is multi-functioneel speelgoed zonder regels dat de hand-oog coördinatie en de eerste grijpreflex van je baby stimuleert. Het bestaat uit 3 flexibele poppetjes in fel oranje, blauw en fluo groen  - en kan perfect aangevuld worden met de rest van de Dëna speelsets.

Vrij en ongestructureerd spel is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je kind Dëna speelgoed is gemaakt van zacht materialen, waardoor kinderen in alle vrijheid kunnen spelen. Ze kunnen erop bijten, ze platdrukken of weggooien zonder enig gevaar. Daarnaast kan je ermee puzzelen, als tekensjabloon, zand- of bakvormpje gebruiken, mee stempelen, bouwen of ander speelgoed bij betrekken. 

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij - voedselveilig
Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen:  9,8 x 4 x 11 cm
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.