Floppy knuffelhaasje Hoppel (16cm)

Staat: Nieuw product

Steiff

BER111

Wat een echt schatje is dit klein knuffeltje van Steiff ! Deze kleine Floppy haas Hoppel is een leuk vriendje voor jongens en meisjes. Het haasje knuffelt graag en is altijd in voor een lolletje. Haas Hoppel is 16 cm groot en zijn vacht is van donzig pluche. Hoppel bevat granulaatzakjes, waardoor de spelbeleving wordt versterkt.

22,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 281273

De Floppy Collectie van Steiff is een mooie lijn van kleine pluchedieren, speciaal om te knuffelen en mee naar bed te nemen. De lijfjes en ledematen van de knuffels zijn zacht en beweegbaar wat knuffelen heel aangenaam maakt (dit in tegenstelling tot andere soorten knuffeldieren die vaak hard en onbeweegbaar zijn). Zodra je de Little Floppies ontmoet, word je meteen verliefd! Deze schattige kleine knuffeltjes zijn gemaakt van heel erg zachte pluche en gaan jarenlang mee.

Formaat: 16 cm
Materiaal: knuffelzacht pluche
Vulling: gestopt met synthetisch vulmateriaal
Ogen: kunststof ogen
Wasinstructies: in de machine wasbaar op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.10.160.11
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.