petit sac rose fluo en cuir avec bandoulière 74cm

fluo roze lederen mini tasje met korte ketting

Staat: Nieuw product

Zorrro

KZ16079

Ontdek een prachtig kleurenpalet van tassen, Zorrro combineert zeer felle kleuren naast enkele neutrale tinten, in hun zomercollectie. Dit fluo roze exemplaar is ideaal als fashionable accessoire op kleine meisjes outfits. Het binnenvakje is onderverdeeld in 2 aparte vakjes en sluit met een ritssluiting. Met hippe schakelketting van 74cm lang.

65,00 €

32,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Zorrro produceert haar lederwaren in samenwerking met een Nederlands bedrijf dat al 85 jaar lederen tassen maakt. Zo combineren ze creativiteit en goed vakmanschap tot een prachtig, kwaliteitsvol product.
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14900.35
Zorrro is een Belgisch label voor hippe meisjes en jongens, ontworpen door Liz Cornelis en Dirk Goossens. Geïnspireerd door de held Zorro begonnen Liz & Dirk in 1994 aan hun eerste kledingcollectie, het stoere masker werd als snel het logo voor hun collecties. Hun passie voor kunst, grafische vormgeving, cultuur, architectuur en vintage meubelen / kleding definieert hun werk. Vorig seizoen bedachten Liz & Dirk hun eerste lederwaren-collectie, erg cool voor kids maar ook voor mama’s! Zorrro produceert haar lederwaren in samenwerking met een Nederlands bedrijf dat al 85 jaar lederen tassen maakt. Zo combineren ze creativiteit en goed vakmanschap tot een prachtig product.