fluorescerend zwarte pieten - kaartspel

fluorescerend zwarte pieten - kaartspel

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ03158

Het klassieke zwarte pietenspel in een lichtgevende versie! De bedoeling van het spel is niet te eindigen met de "zwarte piet" in de hand. Alle...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Het klassieke zwarte pietenspel in een lichtgevende versie! De bedoeling van het spel is niet te eindigen met de "zwarte piet" in de hand. Alle kaarten worden verdeeld tussen de spelers. De spelers vormen zoveel mogelijk paren en leggen deze op een stapel. Vervolgens begint het spel: om de beurt trekt een speler een kaart uit het spel van een andere speler (met uiteraard de gesloten kant naar boven). Trekt de speler een kaart waarmee hij een paar kan vormen, dan legt hij dit paar op de stapel. Dan mag een andere speler weer. Inhoud: 33 kaarten. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.711.92.90.229
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ05116