armband Fern - pink

Fonkelende bloemen armband - Fern

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA046

Wat fonkelt er daar aan de arm van je schatje?

De paarse armband met roze bloemenkralen is een ideaal accessoire om je dochter elke dag te doen stralen of haar prinsessen outfit helemaal af te werken tot in de puntjes.

2,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Fonkelende armband Fern met bloemenkralen in verschillende tinten roze, van het toffe merkje Souza for Kids!

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.010.020.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :104427