Fontein kommetjes set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT057

Je bent vertrokken voor uren badplezier met deze leuke set fonteinkommetjes van het kwalitatieve en milieubewuste merkje PlanToys. Gieten, vergieten, boven of onder elkaar.

Simpel en tof badspeelgoed voor kleine badmonsters!

20,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5714

SamenstellingenHout
CollectieWater Play
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Hoe traag of hoe snel zal het water uit deze kommetjes stromen? Ontdek het keer op keer met deze fijne badset van PlanToys. Er zitten 3 verschillende kleurrijke kommetjes in uit ecologisch planwood met verschillende gaatjes voor je kleintjes om mee te spelen en experimenteren in het water. 

Wat een leuk badspeelgoed deze set van 3 kommetjes met gaatjes in van het kwalitatieve en milieubewuste merkje PlanToys. Simpel speelgoed, voor uren speelplezier.

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.

Afmetingen: 13 x 13 x 5,6 cm

Droog de speeltjes af na het badje, zo blijft de kwaliteit mooi bewaard.

Materiaal: Planwood.

Bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.