fotobehang Fiep Westendorp 'Pluk van de petteflet'

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ26396

Wallpaper by Fiep Westendorp (27)

Vanaf nu schitteren de bekende figuren uit de boeken van Fiep Westendorp op de muur van de kinderkamer.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

219,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Uit de Wallpaper Stories reeks van KEK Amsterdam.
Uit het boek 'Pluk van de petteflet' van Annie M.G. Schmidt, geïllustreerd door Fiep Westendorp.

Vanaf nu schitteren de bekende figuren uit de boeken van Fiep Westendorp op de muur van de kinderkamer. Deze mural heeft een waanzinnig effect! Het lijkt net alsof de illustrator zelf Pluk van de pettelfet op de muur heeft geschilderd. De wandvullende illustratie van Westendorp prikkelt de fantasie en tovert de kinderkamer heel eenvoudig om tot een creatieve plek. Een metamorfose waar iedereen vrolijk van wordt!

Het 'Red Truck' fotobehang bestaat uit één rol vliesbehang waar de illustratie op vijf behangbanen is geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van de mural. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is.

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

SPECIFICATIES:
- Totaal formaat (B X H): 243,5 x 280 cm
- Baan afmeting (B X H): 48.7 x 280 cm
- Kleur: Full Color Print | Super Matte Top Coat
- Materiaal: Extra Matte Vliesbehang (Smartpaper)
- Verpakt in een stevige koker

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
243.528000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!
Collectie Wallpaper by Fiep Westendorp
Inspiratie en stories