assiette à pain/entrée rectangulaire en mélamine

fraai melamine bijgerecht bordje

Staat: Nieuw product

Rice

Een slaatje of wat frietjes bij je hoofdmaaltijd? Dit wondermooi bordje is ideaal om bijgerechten of heerlijke hapjes op te serveren! De heerlijk...

4,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een slaatje of wat frietjes bij je hoofdmaaltijd? Dit wondermooi bordje is ideaal om bijgerechten of heerlijke hapjes op te serveren! De heerlijk frisse kleur van het bordje fleurt de tafel meteen op en de rechthoekige vorm geeft nog een extra touch. Ook handig om mee te nemen naar een picnic of het strand. Afmetingen: 21x13 cm. Materiaal: melamine.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
210130.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :MELPL-SJAPMI