fraaie 'Forest' muursticker

fraaie 'Forest' muursticker

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

KZ22777

Breng een bosachtig tafereel de kinderkamer binnen met de muurstickers van Mimi'lou! Naaldbomen en paddestoelen poppen uit de grond naast het...

22,00 €

Add to my wishlist

Breng een bosachtig tafereel de kinderkamer binnen met de muurstickers van Mimi'lou! Naaldbomen en paddestoelen poppen uit de grond naast het grote hert en het lief vogeltje. In een vingerknip is een vergeten hoekje opgefleurd!
De muursticker is gemakkelijk aan te brengen en kan op alle vlakke oppervlakken. Zo decoreer je ook een kast of een deur met de 'Forest' sticker. Indien nodig, kan de sticker verwijderd worden. Met bijhorende instructies. Materiaal: vinyl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!

product referentie :ART336