super cartable 'Dottie Red'

fraaie schooltas 'Dottie Red'*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ25372

Deze gestipte rugzak mag niet ontbreken op de eerste schooldag. Erg handig en prachtig afgewerkt met een leuk 'Dottie Red' motief. Zo kan je met...

119,95 €

Add to my wishlist

Deze gestipte rugzak mag niet ontbreken op de eerste schooldag. Erg handig en prachtig afgewerkt met een leuk 'Dottie Red' motief. Zo kan je met een gerust hart je oogappel aan de schoolpoort afzetten.

De rugzak met verharde rug heeft een groot compartiment met binnenin nog een kleiner compartiment, een ritsvak en twee netzakjes. Aan de zijkant bevinden zich 3 grote zijvakken waarvan 1 met beschermhoes tegen de regen. Vooraan vind je nog een groot voorvak met rits. De handige klik-en-draaisluiting, de reflecterende stroken, de waterafstotende onderkant en de verstelbare heup-, borst en schouderriempjes maken het plaatje compleet. Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2740241.4
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.