FRIGG Daisy siliconen tutje - Soft lilac

Lila fopspeen met ronde speen en bloemenschild

Staat: Nieuw product

Frigg

De favoriet van hippe baby's - of moeten we zeggen: ouders - met stijl ;-)

Frigg brengt een nieuwe trend in babyland met deze lila fopspeen met ronde speen uit siliconen en schildje met gescupte rand dat net een bloem lijkt met de mooiste kleurtjes. Wat een plaatje!

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.1104.21

SamenstellingenSiliconen
CollectieDaisy
TypeTutjes
KleurPaars

FRIGG Daisy siliconen tutje Soft Lilac is een stijlvolle babymusthave met een bloemvormig schild en rubberen speen, gemaakt van veilige materialen en vrij van nare stoffen. De luchtgaten zorgen voor genoeg luchtcirculatie tijdens het tutteren. De ronde speen is gemaakt uit natuurlijk rubber. De fopspenen zijn verkrijgbaar in tal van trendkleuren en vormen. Ze voldoen aan Europese normen en zijn perfect veilig voor jouw mini.

Materiaal: 100% natuurrubber - Vrij van BPA, ftalaat & PVC
Maten: maat 1 (0-6 maanden) & maat 2 (6-18 maanden)

_

FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Het zijn trendy fopspenen die uitblinken in stijl en kwaliteit. Elk product is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De FRIGG tutjes zijn er in latex of siliconen. Ga op zoek naar jouw favoriet uit de FRIGG collectie vol mooie kleurtjes en 3 verschillende designs >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Ontworpen en vervaardigd in Denemarken, blinken deze trendy fopspenen uit in stijl én kwaliteit. Verkrijgbaar in tal van trendkleuren , vormen en materialen. Elk tutje is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De populaire FRIGG speentjes zijn onmisbaar in je baby uitzet en zijn verkrijgbaar in 100% natuurlijk rubber latex of de iets hardere siliconen van medische kwaliteit. Zo is er een tutje voor elk kindje. Kies hieronder jouw favoriet uit de FRIGG collectie .