Frisse dichtbundel - Er is iets aan de kip met je hand

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH001

In deze frisse nieuwe dichtbundel vol dierengedichten speelt auteur Geert De Kockere met klank en rijm. De bijbehorende illustraties door Nelleke Verhoeff zijn kleur- en fantasierijk.

Superleuk voor in de klas of thuis!

17,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912632

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurGeert De Kockere
IllustratorNelleke Verhoeff
GenreGedichtenbundels
ThemaVersjes en dichtbundels

Gedichten om je eigen gedachten te kriebelen!

Deze rijke dichtbundel, voor jonge kinderen, is geschreven door Geert De Kockere en zit boordevol dieren, geïllustreerd door Nelleke Verhoeff, in heuse Cobra-stijl en met verrassende doe-opdrachten.

Poëziebundel geschikt voor kindjes vanaf 5 jaar
Uitgever: De Eenhoorn
Verschijningsdatum: 14/09/2017
Aantal pagina's: 112
Afwerking: Hardcover
Afmetingen: 215 x 175 mm
 
De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.020.170.43
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.