Elfenset Nicola

Frivole elfenset Nicola

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Kleine meisje worden magistrale feetje met deze prachtige verkleedset Nicola van Souza! De set bestaat uit een frivole rok met satijn en tule, afgewerkt met een blauw strikje en een prachtig paar elfenvleugeltjes in bijpassende tinten.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Frivole tweedelig setje Nicola met tutrokje en 4 delige vleugeltjes. Het rokje is supervol en gemaakt uit satijn en maar liefst 3 lagen tule, je kan het rokje makkelijk aanpassen met de ingewerkte knoopsgatenelastiek. De mooie luxe vleugeltjes met stretchbandjes bieden perfect draagcomfort. Er zijn verschillende elfensetjes van Souza for Kids! verkrijgbaar, dat zorgt voor een extra magische uitstraling als de elfjes samen op pad gaan.

Maten: 3-5 jaar

Create your happy fantasy met de geweldige collectie van Souza for Kids! Op de top van de duinen wacht de in goud gehulde Marilise op haar gasten. Haar sprankelende kroon is speciaal ontworpen vor het feest van vanavond. De elfen zusjes hebben de confetti al klaar gezet, terwijl Valentine arriveert met haar paraplu in de lucht. Met haar haren vol fladerende vlinders kijkt elfje Jaelyn uit over het strand. Wat ziet ze daar? De stoere spaceman loopt in zijn flitsende pak verheugd naar prinses Olivia... dit is écht Happy Fantasy ... Souza Kids! daar word je vrolijk van.


PersonageFee/Elf
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :100566