Fruit en groenten om te snijden

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT055

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (53)

Wie snijdt er de groentjes voor in de soep? Wie snijdt het fruit voor de heerlijke fruitsalade?

Kleintjes snijden erop los met dit houten fruit- en groentensetje van het merk Plan Toys. Past perfect in elke kinderkeuken en nodigt uit om spelenderwijs de hand-oogcoördinatie te oefenen.

28,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5337

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 18 maanden

In deze speelgoedset zit een tomaat, een citroen, een wortel, een champignon, een peer en een bot mesje. Zo kan je kleine oogappel non-stop fruit en groenten door midden snijden en kleeft ze moeiteloos weer aan elkaar dankzij de velcro sluitingen. Kinderen kunnen op een veilige manier leren snijden en leren meteen ook vormen, kleuren en fruitsoorten herkennen.

Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden

Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.47
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories