Fruitig Assortiment fruit

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT049

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (42)

Tijd voor een fruitige toets in het speelgoed van je kleintje?

Met dit houten assortiment van fruit kan je kleintje naar hartelust fruitjes snijden en opdienen. Zin in een stukje kiwi of ga je toch voor de appel?

27,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3600

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dit assortiment van fruit komt met een houten mesje en snijplank, er zitten 5 fruitjes bij die je ontelbaar keer kan doorsnijden en weer aan elkaar kan plakken met de velcro. Leuke aanvulling van een speelkeuken of om te verkopen in je kindje zijn winkeltje. Ook leuk voor rollenspelletjes of gewoon om vrij mee te spelen. Het kan allemaal.

Vanaf 18 maanden en ouder

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.66
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories