set de 2 patères Pastèques en bois

Fruitige houten haakjes - Watermeloen*

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ26993

Houten muurhaakjes in de vorm van watermeloenen - dat is leuk! Met de ophanghaken van a Little Lovely Company geef je de muur een schattige look....

9,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeKapstokjes
Houten muurhaakjes in de vorm van watermeloenen - dat is leuk! Met de ophanghaken van a Little Lovely Company geef je de muur een schattige look. Bovendien zijn ze ook erg functioneel! Handig om een jas, gymtas, sjaal, muts of zelfs sierraden aan te hangen. De houten haakjes zitten per twee verpakt en zijn eenvoudig te bevestigen. Tip: mix ‘n match de watermeloenen met de andere Little Lovely haakjes voor een trendy effect.

Afmetingen: 10 x 5 cm.
Inhoud: 2 houten haken met interne schroeven (de plastic plug rond de schroeven dienen puur ter bescherming)

adviesprijs: €12,95
outletprijs: €9
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10500.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!