fruitige houten kersen slinger

fruitige houten kersen slinger

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ32440

Do It Yourself en steek samen met je kinderen deze prachtige slinger in elkaar! De houten kersen en blaadjes fleuren elk verjaardagsfeest op en...

29,95 €

Add to my wishlist

Do It Yourself en steek samen met je kinderen deze prachtige slinger in elkaar! De houten kersen en blaadjes fleuren elk verjaardagsfeest op en laten je wegdromen van exotische oorden. De slinger is 165 cm lang en bevat 3 trosjes kersen en 4 blaadjes.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212100.35
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!