Fruitige papieren Kersen bekertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR090

Meri Meri: Fruit (12)

Geef een fruitige toets aan je feestje vol lekkers met deze set kersenbekers van Meri Meri. Perfect geschikt voor warme of koude drankjes in te serveren, deze bekers - uit stevig karton - passen makkelijk in kleine en grote handjes.

Helemaal klaar voor een hippe verjaardagstoost, schol!

6,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168040

CollectieFruit
TypeBekers
KleurRoze

Vrolijk je fruitig feestje op met deze heerlijke feestbekers, met kleurrijk kersen patroon. In het pak zitten 12 bekers met neon print. Helemaal weg van deze schattige kersjes, maak je fruitig feestje compleet en bekijk ook de schattige servetten en leuke kersenbordjes uit karton met dezelfde print.

Afmetingen beker: 8 cm diameter en 9 cm hoog.

Inhoud: 260 ml (voor warme of koude dranken)

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.180.080.12
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Fruit
Inspiratie en stories