set van 4 bewaardozen 'Fruit'

Fruitige set van 4 bewaardozen - Fruit

Staat: Nieuw product

Rice

RI067

Ze passen in elkaar maar zijn eens zo leuk als je ze vult met nootjes, fruitjes, koekjes, ... Deze fijne en fruitige set van Rice brengt kleur in elk snackmoment.

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Plezante set van 4 snackdoosjes met fruitprint en fijne bijpassende kleurtjes. Rice houdt je snackjes en fruitjes op orde!

Afmetingen: de grootste doos meet 12 x 12 x 5 cm

Materiaal: kunststof, vrij van BPA.

Gebruiksadvies: mag in de vriezer, niet in de microgolfoven

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt voor jong en oud. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, spelen of relaxen bent...


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.050.120.19
  • Door Anouk A.
  •  de 14/05/2019
in orde
  • Door Sofie V.
  •  de 02/04/2019
Zou beter zijn indien ook de deksels in de vaatwas kunnen.
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :FBOX-4ZFRUIXC