Functionele knijptang - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB231

Terra Kids collectie by Haba (55)

Knip het door, haal de nagels eruit, bouw, maak ... met deze knijptang van Haba's Terra Kids lukt het zeker! Dit is echt gereedschap maar op kindermaat gemaakt. Gaan we aan de slag?

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303624

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Je eigen coole knijptang, uit zeer stevig en hoogwaardig staal. Qua afmetingen, gewicht en ergonomie is dit kindergereedschap optimaal afgestemd op kleine kinderhanden. Deze knijptang past perfect bij het Terra Kids Gereedschapskist-bouwpakket.

Materiaal: staal
Afmetingen: 5 x 16 cm
Leeftijd: voor echt bouwers van 4 tot 99 jaar

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.030.220.27
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories