super sac à dos Granny Crocodile

functionele rugzak Granny Crocodile*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ27456

De Granny Crocodile rugzak is een echte eyecatcher en biedt heel wat mogelijkheden. Een ruim binnenvak met drie extra zijvakjes, waarvan één met...

42,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De Granny Crocodile rugzak is een echte eyecatcher en biedt heel wat mogelijkheden. Een ruim binnenvak met drie extra zijvakjes, waarvan één met rits. Een groot voorvak dat volledig geïsoleerd is, ideaal om voeding vers te houden. Een extra zijvakje met strop en een naamtag maken het plaatje compleet.
Bovendien heeft de rugzak licht gewatteerde, verstelbare schouderriemen en een borstriempje voor extra draagcomfort. Materiaal: polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2138150.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.