funky baby quilt met zwarte strepen

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Lekker knuffelen met je kleintje, spelen op de vloer of in het park, als dekentje voor onderweg, ... Deze coole quilt komt overal van pas, met...

39,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Lekker knuffelen met je kleintje, spelen op de vloer of in het park, als dekentje voor onderweg, ... Deze coole quilt komt overal van pas, met zijn stoere zwarte strepen en felgekleurde rand. De grijze achterkant maakt het helemaal af. Materiaal: 100% katoen gevuld met polyester.
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7010000.5
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :8060