Funky bloementapijt

Staat: Nieuw product

HEY-SIGN

Een vrolijk interieur? Dit leuk bloementapijt uit vilt klaart dat klusje in een vingerknip. Leuk voor in de kinderkamer maar maakt ongetwijfeld...

192,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Een vrolijk interieur? Dit leuk bloementapijt uit vilt klaart dat klusje in een vingerknip. Leuk voor in de kinderkamer maar maakt ongetwijfeld ook elke andere kamer, net dat tikje speelser. Het gebruikte materiaal, het traditionele vilt, is zacht voor de huid, laat lucht door en is temperatuur bestendig. Wel, waar wacht je nog op?

Afmetingen: 100x100cm en 5mm dik.
Materiaal: vilt dat bestaat uit 100% pure nieuwe wol, zonder chemische additieven of gerecycleerd textiel (The Woolmark Company Certificaat).

Opgelet: Dit tapijt kan enkel binnen de Europese Unie verstuurd worden omwille van zijn formaat.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10010002
Het Duitse merk HEY-SIGN streeft al jaren naar een knallende comeback van het wondermooie en überhandige materiaal vilt . Deze traditionele stof staat bekend om zijn geweldige eigenschappen: het is zacht voor de huid, laat lucht door en is bovendien temperatuurbestendig. Dus wat maakt HEY-SIGN met heel veel liefde? Wondermooie tapijtjes in verschillende vormen en kleuren helemaal in vilt. Heerlijk om over te rollebollen! Zowel de productie als de creatie van deze leuke tapijtjes gebeuren in Duitsland en de finishing wordt zelfs met de hand gedaan. Verder is HEY-SIGN de enige vilt producent die het strenge ‘The Woolmark Company’ certificaat kreeg. Dat houdt in dat het vilt bestaat uit 100% pure nieuwe wol zonder gebruik van chemische toevoegingen en gerecycleerd textiel. Geweldig toch?