Funky cactus lamp - mint green

Staat: Nieuw product

Goodnight Light

KZ28610

Een lamp in de vorm van een cactus, dat is origineel! Overdag is het een tropische decoratie, 's nachts een sfeerlicht in de (kinder)kamer. De...

99,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7920

Type verlichtingnachtlampje

Een lamp in de vorm van een cactus, dat is origineel! Overdag is het een tropische decoratie, 's nachts een sfeerlicht in de (kinder)kamer. De mintgroene lamp is afgewerkt met een fuchsia touch, zacht en toch funky!
Handgemaakt in Spanje, ontworpen door Eva Newton. De cactus lamp is gemaakt uit warmte-resistente vinyl en heeft een LED-lampje dat voor een warme gloed zorgt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1435121.45
Goodnight Ligh t is een design merk dat werd opgericht door Lorena Canals en Eva Newton. Het merk werkt samen met ontwerpers uit heel Europa om wonderlijke nachtlampjes te maken die kleine spruiten een veilig gevoel bezorgen. Het gebruik van rechte, geometrische lijnen in combinatie met een nostalgische touch, doet ieders fantasie op hol slaan. Mama’s en papa’s worden terug gekatapulteerd naar hun kindertijd en kids kunnen 's nachts ongestoord dromen. Overdag zijn de lampjes een tijdloze decoratie en ‘s nachts brengen ze een warme gloed over de kamer. De lampjes worden gemaakt in Spanje uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd. Stijlvol, tijdloos en een tikkeltje poëtisch. Heb jij je Goodnight Light al gekozen?