Galactische astronaut in raket-auto

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40440

Vilac & Ingela P. Arrhenius (31)

Zoef ! Wie vliegt daar met zijn raket rond de aarde ? Of sjeesde die grappige houten raketauto met je kleine astronaut-in-training net rakelings langs je voeten in de woonkamer? Dit superleuke trekspeeltje van Vilac is de perfecte metgezel van jouw kleine wandelaar !

26,50 €

18,55 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7737

CollectieVilac Premier âge
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Ga overal op ontdekking in huis met deze houten astronaut in zijn raket. Duw het hoofdje van de astronaut naar beneden zodat je de toeter hoort !

Nu je kind mobiel is, kan hij/zij overal zijn/haar speelgoed meeslepen. Dan is een trekspeeltje een perfect stuk speelgoed. Het Franse Vilac maakt al meer dan 100 jaar speelgoed en stak deze klassieker nu in een modern jasje. De illustraties zijn gemaakt door de Zweedse illustrator Ingela P Arrhenius. Haar retro stijl is een vette knipoog naar het design van de jaren vijftig en zestig.

Een veiligheidsclip aan de trekkoord verzekert de veiligheid van de kleintjes.

Materiaal: hout. Geschikt voor kids vanaf 1+ jaar.

Formaat: 14 x 13 x 10 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1713110.41
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories