geanimeerd letterspel 'ABC-toverduel'

geanimeerd letterspel 'ABC-toverduel'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC-toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat...

6,50 €

Add to my wishlist

Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC-toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte letter past?
Een betoverend letterspel voor 2 snelle woordenzoekers van 6 - 99 jaar. Met coöperatieve variant voor 1 of meer spelers.Maxispeelplezier in een superminiformaat.

Dit spel stimuleert:
- Concentratie
- Woordenschat


Leeftijdvanaf 6 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.14.310.90.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5494/5486

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's