kussen - star grey

Geborduurd kussen - star grey

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM062

De ster van jouw sofa? Dit sterrenkussen van Cam Cam Copenhagen.

Het decoratieve kussen, in de vorm van een ster, is gemaakt uit organisch katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren De geborduurde details en knoop in het midden maken van dit kussen écht een pareltje.

26,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Decoratief sterren kussen in stijlvol grijs met geborduurde details, een prachtig ontwerp van Cam Cam Copenhagen.

Afmetingen: 48 cm diameter

Materiaal: de buitenkant is 100% organisch katoen - de vulling is 100% Oeko-tex standaard polyester - met OCS label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!


KleurGrijs
Vormster
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.470.050.470.3
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.

product referentie :334.02