Geel 4-in-1 zandspeeltje Triplet - Mellow Yellow

Cool stuk strandspeelgoed: zeef, hark, schep of trechter

Staat: Nieuw product

Quut

KZ17748

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

Dit duurzame zandspeelgoed, dat de naam Triplet draagt, springt meteen in het oog door zijn coole design. En daar begint het nog maar! Want de kids zijn gegarandeerd dol op dit unieke multifunctionele speelgoed, makkelijk om te gebruiken en heerlijk om mee te spelen. En als we zeggen multifunctioneel, bedoelen we ook echt multifunctioneel.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLagoon Green
TypeSchepjes
KleurGeel

In de eerste plaats is dit speeltje een zandschep om putten te maken, kastelen te bouwen en grachten uit te graven. Daarbovenop is het ook een zeef om alle schelpjes en andere stukjes uit het zand te halen. Plus het speeltje fungeert als harkje om extra creative designs te maken. En alsof dat nog niet voldoende is, kan het uitgeholde handvat ook nog eens gebruikt worden als trechter. Speciaal voor de echte zandkunstenaars!

Triplet is hét antwoord op zandspeelgoed dat na een dagje dollen al kapot is. Door het duurzame design gaat het speeltje seizoen na seizoen mee. Handig hè?

Materiaal: duurzame kunststof. Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.
 

Quut Triplet from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.324.517.20.35
  • Door Imelda C.
  •  de 06/10/2021
Hebben we nog niet getest, maar de kleinkinderen zagen wel potentieel.
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/06/2020
zonnig zandspeeltje, met meerdere functies
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories