geestig kaartspel 'slot siddersteen'

geestig kaartspel 'slot siddersteen'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Vandaag moeten de kleine spookjes bewijzen dat ze de slotbewoners met een luid "boe!" aan het schrikken kunnen maken. Steeds mogen er slechts...

7,50 €

Add to my wishlist

Vandaag moeten de kleine spookjes bewijzen dat ze de slotbewoners met een luid "boe!" aan het schrikken kunnen maken. Steeds mogen er slechts bepaalde bewoners aan het schrikken worden gemaakt. Alleen wie een goed geheugen heeft en de meeste slotbewoners kan onthouden, wordt meesterspook.
Een sidderend geheugenspel voor 2 - 4 kleine spoken van 4 - 99 jaar.

Dit spel stimuleert:
- Concentratie
- Geheugen


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.43.214.10.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :4736

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's