Geestig kaartspel - Slot siddersteen

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (133)

Vandaag moeten de kleine spookjes bewijzen dat ze de slotbewoners met een luid "boe!" aan het schrikken kunnen maken. Steeds mogen er slechts...

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4736

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Vandaag moeten de kleine spookjes bewijzen dat ze de slotbewoners met een luid "boe!" aan het schrikken kunnen maken. Steeds mogen er slechts bepaalde bewoners aan het schrikken worden gemaakt. Alleen wie een goed geheugen heeft en de meeste slotbewoners kan onthouden, wordt meesterspook.
Een sidderend geheugenspel voor 2 - 4 kleine spoken van 4 - 99 jaar.

Dit spel stimuleert:
- Concentratie
- Geheugen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.43.214.10.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories