Geestig spel - Polly Poedel

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Geestig spelletje met eenvoudige spelregels voor snel speelplezier. Woef! Woef! Weet jij het antwoord op de vraag ... welke kont hoort bij welke hond?

Op het hondenveld zoeken de baasjes wanhopig naar hun lieve viervoeter. Ze hebben dringend jullie hulp nodig! Jullie moeten heel nauwkeurig kijken, om na te gaan welke hondenkont bij welke hondenfoto past. En dan moet je snel zijn! Maar let op: sommige honden lijken heel erg op elkaar en dat is verwarrend! Wie de meeste honden heeft gevonden, is de winnaar.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304574

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Gezelschapsspel Polly poedel van HABA met 4 gekleurde botten van hout.

Inhoud speldoos: 25 kaarten met hondenfoto’s, 25 kaarten met hondenkonten, 4 houten botten, 1 spelhandleiding.

Materiaal: hout, karton
Leeftijd: vanaf 5 jaar - Opgelet, niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Speelduur: ongeveer 15 min

Korte instructies:
• Kaarten met pootafdrukken op de achterkant als verdekte stapel klaarleggen. Overige kaarten met hondenkonten naar boven in een rooster van 5 op 5 leggen. Elke speler krijgt een bot.
• Bovenste kaart van de stapel omdraaien. Iedereen zoekt tegelijk naar de bijbehorende hondenkont.
• De eerste speler die het bot op de juiste kaart in het rooster legt, krijgt de kaart van de stapel. Resultaat controleren: Als niemand het juist heeft, wordt de kaart met de gezochte hond verdekt weer onderaan de stapel gelegd.
• Bot nemen en alle kaarten in het rooster weer omdraaien, zodat alleen hondenkonten zichtbaar zijn. • Er wordt gespeeld tot de stapel kaarten op is. De speler met de meeste kaarten heeft gewonnen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories