Geestige handpop - Veelvraat

Staat: Nieuw product

Haba

HAB776

Thuis of onderweg – dit grappige monstertje zorgt voor veel plezier. Zijn ogen kunnen met twee vingers worden bewogen en zijn bek kan heel ver open.

Als de veelvraat de kunststof bal opeet, belandt deze in de buikzak binnen in de handpop. Hier kunnen de kinderen alles wat de veelvraat verslindt, ook weer uithalen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302926

CollectiePoppenwereld
TypeHandpoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Geestige handpop Veelvraat van Haba is een geestige handpop om te pas en te onpas boven te halen. Deze rode veelvraat heeft beweeglijke ogen, inclusief kunststof bal als monstervoer. Je kan deze bal voederen aan veelvraat of in de buik/een zakje in de handpop laten steken voor extra rammelend geluid.

Leeftijd: 18 maanden
Materiaal: polyester
Afmetingen: 39 x 20 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!