Geestige slinger - Don't grow up it's a trap

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ31146

MINI Bloomingville (163)

OMG! LOL...gaan we zeker hebben met deze nieuwe collectie KIDS van Bloomingville!
Een volledig nieuw universum speciaal voor de stoere rakkers...

2,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 95146303

SamenstellingenPapier
TypeSlingers

OMG! LOL...gaan we zeker hebben met deze nieuwe collectie KIDS van Bloomingville!
Een volledig nieuw universum speciaal voor de stoere rakkers onder ons.

Deze 'Don't grow up it's a trap' slinger maakt ons humeur onmiddellijk goed !In een handomdraai verfraait deze slinger je kamer en creëert een creatieve sfeer!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2681200.35
  • Door Eki U.
  •  de 15/07/2020
Leuke slinger, exact zoals op de afbeelding! In een kleur had ik 'm nog leuker gevonden, maar je kunt zo goed lezen wat er staat. Er was iets misgegaan met de levering van mijn bestelling, maar ik ben zonder vragen direct super vriendelijk geholpen. Fijne klantenservice ook, ik kom zeker terug!
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories