geinig gezelschapsspel 'Kat & Co - Miauw Miauw'

geinig gezelschapsspel 'Kat & Co - Miauw Miauw'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (142)

Vier kleine katjes strijden in een grappige wedstrijd om de beste plaats in het mandje. Alleen als de kleur of het motief overeenkomt, mag een van de kleurrijke kaarten worden afgelegd.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vier kleine katjes strijden in een grappige wedstrijd om de beste plaats in het mandje. Alleen als de kleur of het motief overeenkomt, mag een van de kleurrijke kaarten worden afgelegd. Wie als eerste al zijn kaarten kwijt is, mag als beloning met zijn katje een stapje in de richting van het mandje zetten. Met een beetje geluk slaag je erin deze vrolijke wedstrijd te winnen.

2-4 spelers
Vanaf 4 jaar


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.62.713.50.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302517/302363

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories