Gek spelletje - Buzz Bij

Gek spelletje - Buzz Bij

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT106

Trek het gekke bijtje uit zijn bijenkorf en kijk hoe hij keer op keer zoemend terug naar zijn huisje vliegt. Is jouw kapoentje ook zot van actie-reactie spelletjes dan is dit fijn houten speeltje van Plan Toys vast en zeker een succes!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5386

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Bijtje, kom naar huis! Trek het bijtje uit zijn bijenkorf en kijk hoe het keer op keer terug naar zijn korf vliegt. Leuk, actie/reactie spelletjes, uit duurzaam hout van Plan Toys, perfect om de fijne motoriek te oefenen.

Afmetingen: 4,6 x 4 x 9 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout en touw

Leeftijd: 3+

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.