Gekke mobiel - Vogeltjes

Gekke mobiel - Vogeltjes

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24431

Tjilp, tjilp, daar komen de schattige kleine vogeltjes aanvliegen om baby's aandacht te vangen. De vogeltjes mobiel van HABA is een prachtige...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301254

Tjilp, tjilp, daar komen de schattige kleine vogeltjes aanvliegen om baby's aandacht te vangen. De vogeltjes mobiel van HABA is een prachtige versiering voor boven de luiertafel. Materiaal: multiplex, metaal.
Diameter: 37 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2223220.372
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.