Gekke portemonee - Chimpansee

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP258

Mini cadeautjes, maxi pret! (717)

Had iedereen maar zo een leuke portemonnee als deze. Dit kleurrijk exemplaar is ideaal voor jong en oud(ers). Een leuk maar vooral erg knap accessoire om al je zakcentjes en kleine schatten in te bewaren.

Het is een kleurrijk mini etui gemaakt uit 100% bio-katoen, sluit met een rits en is afgewerkt met een illustratie van een aap door Mibo.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieWe Are Family
TypePortemonnees
KleurGroen
DiertjesChimpansee

Handig mini etui met leuke kleuren, grafische print en vrolijk portret van een chimpansee. Deze portemonnee uit de We are family collectie van Coq en Pâte sluit je makkelijk met de rits en er zit een ophanglusje aan.

We delen 98% van ons DNA met hen, dat maakt ons familie! De We are family capsule collectie van Coq en Pâte zet de bedreigde apen in de kijker, de afgelopen 50 jaar in 70% van de populatie verdwenen daarom moeten we nu reageren. Met deze zomercollectie willen ze graag aandacht vragen voor bedreigde apensoorten, biodiversiteit en samen werken om de gorilla, orang-oetan, mandril; gibbon en chimpansee te beschermen in de toekomst.

Afmetingen: 10 x 13 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.51120.022
  • Door Annelies M.
  •  de 02/09/2020
originele, toffe print maar wel stoffen portemonnee voldoende groot plaats voor naam te schrijven op lintje is heel klein
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories