Twistiti wekker met cijfers - geel

Gekke Twistiti wekker met cijfers - geel

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB132

Ludiek en tegelijk educatief! Deze kleurrijke wekker heeft een innovatief design dat klok lezen vergemakkelijkt dankzij de kleuren en er zit een zwaartekracht sensor is. Rol ermee om hem te snoozen ... wordt het echt wel tijd om op te staan dan zet je hem simpelweg op de wijzerplaat en hij zet zichzelf af.

Echte snoozers opgelet dus: niet te ver rollen :-)

44,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : RNj

Prachtige nieuwe wekker van Twistiti met cijfer en kleuren wijzerplaat, ideaal voor kinderen hun eerste besef van tijd te geven.

Deze wekker is beschikbaar in drie leuke kleuren : roze, blauw en geel. En je kan kiezen tussen de vereenvoudigde dieren wijzerplaat of cijfer wijzerplaat  Het toestel is uiterst stil (geen irritante tictac tijdens de kostbare slaap) en het volstaat om ermee te rollen om de snooze-functie te activeren. Moet je echt opstaan, draai de wekker dan op de wijzerplaat om hem af te zetten.


Afmetingen: diameter 9,6 cm, 8 cm diep

Materiaal: RoHS gecertificeerd siliconen schaal, kunststof raam

Werkt met 1 AA-batterij (niet inbegrepen)

 

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19