Gelukspoppetje Sonny Angel - Kerstmis serie 2019

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH198

Dit jaar hullen de Sonny Kerst Angels zit in zalige 'wollen' outfits. 
Hun knotsgekke mutsjes en truien met gebreide look lijken net echt en geven hen een zalige kerstige sfeer. Zeker in het winters seizoen verwarmen de Sonny Angel gelukspopjes je hart.

Mogen ze bij jou kerst vieren?

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65629

Gelukspopje Sonny Angels uit de Kerstmis serie 2019. De geluksbrenger wordt in een ‘blind box’ verkocht: het popje zit verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Deze Christmas Sonny Angels serie bevat 4 verschillende popjes die 7.5 cm groot zijn. Een wollig schaapje met een rode trui net zoals de kerstman. Een wollig rendier met een fel rode neus en matching rendier print op zijn truitje. De wollen pinguïn draagt een hoedje in de vorm van een kerstboom en houdt zijn handjes warm met zalige wanten. De wollen beer draagt een zachte poncho met schattige sneeuwvlokjes als cute detail.

Van deze serie is ook een heerlijke kerstige cadeaubox verkrijgbaar met 4 Christmas Sonny Angels, die vindt je hier>

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5590.06
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!